Ons eerste blog bericht.

Ons eerste blog bericht.

Misschien is dit een goede mogelijkheid om uit te leggen wat we van plan zijn met deze blog en onze social media.


Wij willen graag mensen inspireren om zoveel mogelijk te reizen ondanks het hebben van Fulltime banen en drukke privé levens.

Wij hebben beide hele drukke levens, we staan smorgens rond 05.15 op om samen te ontbijten en ons klaar te maken voor werk. Dan gaan we met Bandit onze hond wandelen, ik ga hierna de paarden en kippen voeren en Niels vertrekt om 06.30 naar het werk. Niels moet ruim een uur reizen voor zijn werk, Maar omdat hij er zoveel plezier in heeft vind hij het de reis tijd waard. Ik vertrek rond 06.45 naar het werk en ben maar een half uurtje onderweg als de Nederlandse wegen mee zitten.

We werken beide fulltime, ik ben elke dag rond 17.00 thuis en Niels rond 18.30. Dan moeten we de beestjes nog verzorgen, uitlaten, rijden, trainen en kroelen. En wacht het huishouden op ons. Natuurlijk hebben ook wij vrienden en familie waar we tijd voor maken. En gaat rond 21.30/22.00 toch echt ons kaarsje uit haha.

Dus zoals je ziet, druk druk druk, en toch nog tijd om onze reizen te plannen en uit te voeren.

Wij genieten in ons dagelijkse leven van de drukte,chaos en het hebben van mensen en/of dieren om ons heen. Maar daardoor hebben we ook echt vakantie en rust nodig hebben we besloten.


Wij gaan jullie mee nemen in ons avontuur om zoveel mogelijk te reizen en de,soms vrij moeilijke, planning daar naar toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s