Onze eerste dagen in Engeland.

Het is eindelijk zover, we mogen de crazy camper op gaan halen. ’s Morgens vroeg uit bed, alle spullen staan al klaar! Op weg naar Malden, onze Paradise ophalen. De service is weer erg goed, alles word nog eens duidelijk uitgelegd en we krijgen alle (nood) telefoonnummers. De helft is waarschijnlijk niet echt blijven hangen, maar ja we zijn nu eenmaal heel erg enthousiast om te vertrekken en aan ons avontuur te gaan beginnen.

Als een klein kind zo blij haha

We rijden terug naar huis om daar de camper in te pakken, onze auto blijft komende weken staan bij het verhuur bedrijf. De camper is sneller ingeladen dan we verwacht hadden en we vertrekken richting Calais, waar we de boot hebben geboekt van Calais (Frankrijk) naar Dover (Engeland).

We hebben een goede oversteek gehad, en zijn nog vol energie dus rijden we ineens een stuk richting het noorden. We hebben geen route uitgestippeld, alleen wat hoogtepunten genoteerd die we niet willen missen en een hoop informatie over plaatsen die ons ook aanspreken. We rijden ineens door naar Scarborough. Scarborough is een leuke stad aan zee. Het is er niet zo super druk als de meeste badplaatsen en je kunt er heerlijk eten. Ook is er een mooi kasteel om te bezoeken, bij het Royal Albert Park, wel een flinke klim erheen maar het uitzicht is zeker de moeite waard!!

We hebben na deze leuke maar intensieve dag overnacht in Whitby, op een camping aan zee. Wat is dat heerlijk wakker worden zeg!

Na onze overnachting zijn we naar Alnwick gereden hier zijn we voornamelijk heen gegaan om het Alnwick Castle te bezoeken. Dit kasteel is gebruikt in de films van Harry Potter als Zweinstein en aangezien ik een echte Harry Potter fan ben, had Niels niet zo heel erg veel keus en moest mee haha.

Na ons bezoek aan Alnwick, hebben we onze reis voortgezet naar Schotland! Scotland is absoluut een parel. We zijn begonnen in Edinburgh een drukke, maar mooie stad.

Overnachten mag in Schotland letterlijk overal als het geen privé-eigendom is, dus dit heeft ons de allermooiste overnachtingen opgeleverd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s