Voorbereiden op een roadtrip door de United Kingdom.

Als natuurliefhebbers is Engeland maar voornamelijk Schotland een absolute bucket-lister!

Wij hebben deze ervaring vorig jaar mogen ervaren, en zouden het zo weer overdoen! Want wat was het fantastisch.

Allereerst zijn we gaan kijken hoe we wilden reizen, er zijn tegenwoordig zo veel mogelijkheden dat het best wat tijd in beslag heeft genomen om goed uit te zoeken wat het beste bij ons paste.

We hebben alle optie’s overwogen uiteindelijk twijfelde we tussen twee opties; met onze eigen auto en een tent of een camper huren.

Omdat het in Engeland en Schotland over het algemeen erg veel kan regenen hebben we besloten om voor de camper te gaan, een tent elke dag nat opruimen en weer opzetten in de regen leek ons niet ideaal. Dus op zoek naar een camper-verhuur bedrijf.

Beide hebben we nog nooit met een camper gereden, Niels heeft wel zijn C-rijbewijs dus is wel wat gewend, maar ook ik wil natuurlijk wat kilometers of ja mijlen kunnen maken tijdens onze roodtrip. Na avonden eerder gezegd, weken lang zoeken en vergelijken komen we uit bij “Crazy Campers” https://www.crazycampers.nl dit is een verhuur bedrijf voor camper bussen in 2 verschillende type’s voor een zeer aangename prijs.

Na een middagje kijken bij het bedrijf in Malden wisten we het zeker, we gingen voor de Crazy Campers, en wat was het een geweldige keus!

De service was heel erg goed, met duidelijke afspraken. Ons avontuur kon beginnen op 30 mei 2017. Zoals je kunt verwachten, konden we haast niet meer wachten vanaf het moment dat alles geboekt was tot die bewuste dag in Mei. Wat duurt wachten toch verschrikkelijk lang zeg.

We zullen al onze avonturen met deze coole camper vertellen in de volgende blogs!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s