Schotland, de eerste indruk.

Na onze eerste nacht in Edinburgh zijn we verder gereden naar Aviemore, waar we de dag zijn begonnen met een flinke hike.

De hike genaamd ” Craigellachie trail ” is zeker de moeite waard om eens te lopen. Het is een goed begin van de dag met een waanzinnig uitzicht!

Wij houden echt van wandelen en genieten van het buiten zijn. We hadden gelukkig erg mooi weer, wat ook maar afwachten is in Schotland natuurlijk.

Na het wandelen zijn we verder gereden richting Fort Rose, we hadden op internet gelezen dat daar dolfijnen te spotten zijn. De moeite waard om heen te rijden vonden wij!

Gelukkig hebben we ook daadwerkelijk dolfijnen gezien, al is het wel best ver weg en lastig te fotograferen omdat je nooit weer waar ze boven gaan komen.

Wel is het zeker een aanrader om te doen, en dan vooral genieten van het uitzicht en niet teveel op de camera/telefoon of anders scherm te kijken.

Zo als te zien op de foto hierboven, het koken in de Crazy Camper is echt heel erg makkelijk, en ideaal dat je altijd droog staat. Mocht het toch slecht weer zijn kun je ook binnen aan tafel eten, al gaat er niks boven buiten eten.

We zijn wakker geworden in Drumnadrochit en onze eind bestemming voor deze dag was Sligachan.We hebben echt van alles gezien deze dag.
Beginnende met Loch Ness, een bizar fenomeen. Zo gigantisch en mooi echt een bezoek waard, wij denken er nog vaak aan terug!
Urquhart Castle, een dam waar we toevallig langsreden, Eilean Donan Castle, Commonwealth war graves, Loch Alsh viewpoint en uiteindelijk Sligachan Campsite op het mooie Isle of Skye. Waar ik, Marieke, echt mijn hart verloren ben. Hieronder nog een aantal foto’s van deze afgelopen dag met veel bezienswaardigheden maar vooral veel kilometers!

Tijdens onze road trip hebben we natuurlijk ontzettend veel verschillende plaatsen en bezienswaardigheden bezocht.

Een hele bekende daarvan is het Glenfinnan viaduct, voor de Harry Poter nerds onder ons vooral bekend van de films. Maar daar buitenom is het alsnog een hele mooie plek om te bezoeken.

Er is een hele mooie wandeling bij de viaduct, dus buiten de mooie plaatjes van de viaduct kun je ook nog een hele leuke wandeling maken, die je van waanzinnige uitzichten voorziet. Wij hebben echt heel erg genoten van deze wandeling.

Tot Niels ineens besefte dat hij de auto sleutel kwijt was, en deze hoogstwaarschijnlijk nog in de bus lag, dus het laatste stuk hebben we op hoog tempo gelopen en weinig meer kunnen genieten. Ach met klunzen als ons kun je zoiets nu eenmaal verwachten he.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s