Sofia, onze eerste indruk!

Sofia heeft een onuitwisbare indruk gemaakt op ons. We zijn op slag verliefd geworden op deze diverse stad. We hopen met onze blogs ervoor te zorgen dat iedereen, minimaal, een keer naar Sofia gaat om het te ervaren.

Waarom deze blogs over Sofia?

Sofia is nog niet zo bekend als city-trip en ook wij zijn er redelijk blanco naar toe gegaan. Er waren wel een aantal artikelen te vinden maar nog lang niet zoveel als van andere grote steden in Europa. We hopen net dat beetje extra info te kunnen geven en daardoor jou net zo enthousiast te krijgen als wij zijn over Sofia!

Wat kun je verwachten van de blogs over Sofia?

Alles wat je wilt weten voordat je een city-trip boekt ga je vinden in onze blogs, van de highlights tot aan het budget, van het eten tot aan het overnachten. En mochten we toch iets vergeten zijn, dan horen we het graag en gaan we hier zeker dieper op in!

Liefs Marieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s