Over ons

Allereerst, nogmaals bedankt dat je op onze site beland bent.
Wij zijn Niels en Marieke, en wij willen proberen om zoveel mogelijk van de wereld te gaan zien!

Wij zijn sinds 2016 samen en onafscheidelijk geworden. We zijn niet alleen geliefden maar ook echt beste vrienden, ook al klinkt dit cliché. Daarnaast hebben we ook het geluk dat reizen een van onze passies is.

We willen samen zoveel mogelijk gaan zien van de wereld, en zijn daardoor bijna continu aan het zoeken naar nieuwe reizen. In 2018 zijn we voor het eerst gaan backpacken en hier zijn we echt wel verslaafd aan geraakt.

Ook vinden wij het heerlijk om te kamperen, dit wisselt van een camper naar caravan of natuurlijk een tent. Vaak wordt dit enigszins bepaald door de bestemming.

Voor ons is het belangrijk om respectvol met de natuur en onze aarde om te gaan. Hierdoor hopen we om zo lang mogelijk te kunnen genieten van onze prachtige planeet.


Wie zijn wij nu echt?

Nou, ik ben Niels, 29 jaar oud en militair van beroep mede door mijn beroep heb ik een aantal prachtige kansen gekregen om het buitenland te bezoeken. Super om werk en hobby te kunnen combineren. Tijdens onze reizen ben ik degene die de beste deals en aanbiedingen kan vinden voor de perfecte overnachtingen. Hier steek ik dan ook de meeste tijd in. Marieke heeft daar geen geduld voor haha. Ook ben ik de GoPro bestuurder door dik en dun! Die gaat werkelijk overal mee naar toe.

Niels Antonis

Hier een kort verhaaltje over mij, Marieke. Ook ik ben 29, Inspecteur van beroep en gek op reizen. Het vrij zijn, geen verplichtingen, culturen ontdekken, nieuwe ervaringen en vooral de mooiste herinneringen opdoen is wat voor mij reizen zo belangrijk maakt. Ik ben degene die je meestal met de Canon camera zult zien, waar Niels met de GoPro voorbij komt haha. Het stukje blogs en website zal voornamelijk worden gedaan door mij. Mijn lust en leven buiten het reizen zijn onze dieren.

Marieke Maas

Always Stay Wanderlust.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s